Trouwen

Foodtruck bruiloft

Buitenbruiloften zijn en blijven helemaal hot! Want wat is er nu beter dan in het zonnetje genieten met een ijskoud drankje, een hapje, en al je geliefden om je heen? Vrij weinig toch?

Dat dachten wij ook! Foodtrucks passen perfect bij een outdoor wedding en zijn een very tasty invulling voor de bruiloftcatering. Ga voor één speciale foodtruck, of kies juist voor een aantal verschillende als je een echte festivalbruiloft organiseert.

Een foodtruck huren voor op je bruiloft? De gasten zullen het geweldig vinden!

Foodtrucks zijn dé trend op dit moment op het gebied van eten en catering. Op elk moment van de dag zijn er wel een aantal van deze rollende keukens in de stad te vinden, om hun trouwe ‘foodies’ te voorzien van heerlijke gerechten.

Omdat het foodconcept van foodtrucks zo populair is geworden zijn wij niet verrast dat het concept ook zijn intrede heeft gedaan bij bruiloften en partijen. Ze zijn flexibel en serveren gerechten en drankjes die met liefde aan aandacht worden geserveerd.

Het inzetten van een foodtruck kan op iedere gewenst moment van je bruiloft bijvoorbeeld als tijdens de pauze van de ceremonie of na het feest. Foodtrucks zijn een fantastische aanvulling op je trouwdag. Als je een foodtruck inhuurt voor je bruiloft krijg je een geweldige gezellige sfeer.

En aangezien er zoveel zijn kies je de foodtruck die past bij jou en jullie bruiloft. Alles kan geregeld worden van heerlijke hapjes, drankjes tot volwaardige diners. Kies de foodtruck of meerdere rollende keukens die dit voor je organiseren op jouw bruiloft feest.

Bron: foodtruck bruiloft