Shop

Welke bikini past bij grote borsten?

Grote borsten hebben juist bij weinig stof een optimale ondersteuning en perfecte pasvorm. Dan ben je op het strand in ieder geval absoluut een blikvanger. Je bikini bovendeel moet beugels, verstevigde banden onder de borsten of voorgevormde cups hebben.

Daarnaast bieden brede bandjes een stevigheid en draagcomfort. Bij grote borsten is het ook belangrijk een goede sluiting te hebben. Een bikini die je vast knoopt heeft een minder stevige sluiting dan een topje met haken.

Wanneer je borsten niet te veel aandacht moeten krijgen, kies dan voor donkere kleuren of een klein patroon. Ook bikini’s met een minimizer-cup zorgen dat de borsten wat minder opvallen.

Deskundig advies

Zoek je echt iets wat bij je past en kom je er toch niet uit? Ga dan naar een speciaalzaak waar ze badmode verkopen. Meestal slaag je daar beter dan bij een doorsnee warenhuis. Ze hebben een groot assortiment wat ook lekker handig is met mix en matchen!

Bovenstukjes van een bikini kun je krijgen met je eigen cupmaat wat meestal een betere pasvorm geeft dan een maatje M of L. Ook badpakken zijn te verkrijgen met cupmaten en verstevigende beugels. Ook voor corrigerende badmode kun je terecht bij de speciaalzaak . Vaak wordt gedacht dat een speciaalzaak duurder is maar dit is echt niet altijd het geval.

Bezoek daarom snel https://tweka.com/nl-nl/