Feest vieren

Een leuk dagje uit!

Wil je binnenkort een leuke dag organiseren voor jouw vrienden, collega’s, familie of een vrijgezellenfeest? Er zijn heel veel activiteiten in Den Haag waaruit je zou kunnen kiezen. Voor iedereen is er wel wat te vinden! Er zijn creatieve activiteiten zoals een workshop schilderen of graffiti spuiten, maar ook sportieve activiteiten zoals bubble voetbal of blokarten.

Je kunt bij Flitz Events niet alleen terecht voor leuke activiteiten in Den Haag, maar ook voor unieke activiteiten. Heb jij bijvoorbeeld al eens een gps-dropping gespeeld waarbij je niet de weg terug moet vinden, maar juist andere mensen moet redden? Of heb je wel eens geraft op de zee?

Pubquiz

Wil je jouw vrienden, collega’s of familie bedanken voor het afgelopen jaar, of simpelweg iets leuks met ze doen in deze tijd? Flitz Events heeft een online pubquiz Den Haag georganiseerd die je vanuit huis kunt doen. Je kunt deze pubquiz met tot wel duizend mensen spelen! De pubquiz Den Haag speelt zich af via een livestream die je vanuit thuis kunt volgen en wordt gehost door een professionele presentator.

De pubquiz bestaat uit verschillende rondes. Zo is er een meerkeuze vragenronde, een open vragenronde, minigames, media fragmenten en een muziekronde. Voor deze online pubquiz is een speciale app ontwikkeld waarop jij je antwoorden kunt geven. Tijdens de gehele livestream worden de scores bijgehouden.

Naast dat een online pubquiz in deze tijd een veilige optie is heeft het ook andere voordelen. Je hoeft geen extra kosten te betalen voor het huren van een zaal of voor hapjes en drankjes. Daarnaast kun je de pubquiz zo persoonlijk maken als je wil. Je kunt eigen vragen of opdrachten aanleveren die vervolgens worden verwerkt in de quiz. Zelfs je eigen logo kan worden verwerkt! Als je het nog persoonlijker wil maken kun je een welkomstvideo laten maken die jouw collega’s, vrienden of familie een persoonlijk bericht geeft.

De online pubquiz van Flitz Events duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur. Als je liever een kortere of langere quiz wil kan dit natuurlijk ook. Het enige dat je nodig hebt is een device om de app op te downloaden en je laptop om de livestream op te kunnen bekijken. Ga de strijd met je collega’s, vrienden of familie aan en bekijk vooral de mogelijkheden op de website van Flitz Events!